Rüyada birine tutunmak

Rüyada birine tutunmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, rahatsızlık duyulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine tutunmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada birine tutunmak önüne pek çok imkan sunulacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada kayalıklara tutunmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalettir.

Rüyada kayaya tutunmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada bir yere tutunmak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada tutunduğunu görmek bazı adımlar atacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada merdivene tutunmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Rüyada halata tutunmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada balkona tutunmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments