Rüyada duvara beyaz boya yapmak

Rüyada duvara beyaz boya yapmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, diplomalarının artacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada duvara boya yapmak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz boya badana yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boya yapmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments