Rüyada beyaz yağlı boya yapmak

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yağlı boya yapmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı boya tablo yapmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz boya yapmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz boya badana yapmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi yağlı boya görmek çok üst mevkilere geleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı boya görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments