Rüyada duvara boya yapmak

Rüyada duvara boya yapmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, esenleyeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada duvara boya yapmak gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada duvara boya yapmak bunun şans olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına inanılır.

Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyalı duvar görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, rızkın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara boya görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı boyalı duvar görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments