Rüyada beyaz boya badana yapmak

Rüyada beyaz boya badana yapmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, başarılı işlere imza atılacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz boya badana yapmak gördüyseniz:

  • Harekete geçerek yüklerin veya baskıların sizi yıldıramayacağını herkese gösterebilirsiniz.

Rüyada beyaz boya badana yapmak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada boya badana yapmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalettir.

Rüyada badana boya yapmak endişelerinin yerini umudun alacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi badana boya yapmak rahatının her zaman yerinde olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz badana yapmak eğlenceli ortamlara gireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada evi beyaz badana yapmak aşık olacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Rüyada evini beyaz badana yapmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına inanılır.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments