Rüyada duvara badana yapmak

Rüyada duvara badana yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, onları rahat ettireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine tabir olunur.

Rüyada duvara badana yapmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olaylara farklı açıdan bakmanız çevrenizdeki kişileri etkileyebilir.

Rüyada duvarı badana yapmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada duvar badana yapmak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara badana yapmak eğitimlerinin iyi olacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duvar badana etmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kireç badana yapmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe badana yapmak hanesinin bollukla dolacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments