Rüyada duvar karalamak

Rüyada duvar karalamak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar karalamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların detaylı değerlendirmesini yapabilir, en ufak nüansı dahi kaçırmama çabasında olabilirsiniz.

Rüyada duvar karalamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalemle karalamak bolluk ve berekete kavuşulacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına tabir olunur.

Rüyada duvara kireç görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işaret eder.

Rüyada duvarların sallandığını görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada duvarı sıvamak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan duvar görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments