Rüyada duvarı sıvamak

Rüyada duvarı sıvamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, ilişkilerin noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada duvarı sıvamak gördüyseniz:

  • Güvenliği ön plana almalısınız.

Rüyada duvarı çamurla sıvamak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına rivayet eder.

Rüyada duvarı sıvamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını sıvamak uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada çamurla duvar sıvamak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada duvar sıvamak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıvacı görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dam sıvamak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, bir bebek sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada baca sıvamak sorunların üstesinden geleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments