Rüyada duvarların sallandığını görmek

Rüyada duvarların sallandığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarların sallandığını gördüyseniz:

  • Maddi şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada sallanan duvar görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalettir.

Rüyada duvarların sallandığını görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada salli okumak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde sallanmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sallanan köprü görmek yeni bir araca sahip olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada birini el sallarken görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini salıncakta sallanırken görmek afiyette olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada asansörde sallanmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments