Rüyada duvar boyası almak

Rüyada duvar boyası almak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, planlarının bozulacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvar boyası almak gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada boyanmış duvar görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına işarettir.

Rüyada duvar boyasının döküldüğünü görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada duvar boyası almak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, umutlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine işarettir.

Rüyada duvara boya sürmek düşmanlarına da dost olacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments