Rüyada boyanmış duvar görmek

Rüyada boyanmış duvar görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada boyanmış duvar gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Rüyada yeşil duvar boyası görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada duvara boya yapmak sorunların çözüm bulacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulur.

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada duvarların boyandığını görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine yorulur.

Rüyada duvarda mavi boya görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada sarı duvar boyası görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments