Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek yakında işlerinin aksayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşile boyanmış duvar gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil duvar boyası görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar boyası görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada boyanmış duvar görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı boyalı duvar görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine işarettir.

Rüyada pembe duvar boyası görmek allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, her zaman hak ettiğini alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments