Rüyada nohut fidesi görmek

Rüyada nohut fidesi görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, şifa göreceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut fidesi gördüyseniz:

  • Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor.

Rüyada nohut fidesi görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı fidesi görmek yeni kısmetlere nail olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada domates fidesi görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tütün fidesi dikmek maddi zarar edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dut fidesi görmek günahların da affolacağına, işinde büyük başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada domates fideleri görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ilim irfan öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çam fidesi görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet eder.

Rüyada karpuz fidesi görmek islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments