Rüyada düşerken birini kurtarmak

Rüyada düşerken birini kurtarmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, gönlünün rahata ereceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Rüyada düşerken birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Rüyada birini düşerken kurtarmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet eder.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments