Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak düzenin bozulacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, hak yolunu tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada düşerken kurtarmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına inanılır.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalettir.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments