Rüyada duru ırmak görmek

Rüyada duru ırmak görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru ırmak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden veya yatırımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada duru ırmak görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saygı duruşunda durmak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan duru su görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru berrak su görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru sudan geçmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada duru suda abdest almak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru suda yürümek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bulanık ve duru su görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, zorlukların kolayca aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments