Rüyada duru suda abdest almak

Rüyada duru suda abdest almak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işarettir.

Rüyada duru suda abdest almak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi zorlamanız gerekeceğe benziyor.

Rüyada duru suda abdest almak çok sevinçli haberler alacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru suda yıkanmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada duru suda yürümek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada duru suda balık tutmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duru suda yüzmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada duru suda balık görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada duru suda boğulmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz duru su görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments