Rüyada duru deniz görmek

Rüyada duru deniz görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada duru deniz gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Rüyada duru temiz deniz görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada durulmuş deniz görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işarettir.

Rüyada duru deniz görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru bir deniz görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada duru sudan geçmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işarettir.

Rüyada duru suda balık tutmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saygı duruşunda durmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru su görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments