Rüyada durgun temiz su görmek

Rüyada durgun temiz su görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına delalet eder.

Rüyada durgun temiz su gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Rüyada durgun temiz su görmek geçim derdinin biteceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada durgun temiz deniz görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun suya girmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Rüyada durgun su görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil durgun su görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun bulanık su görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun suya düşmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada durgun berrak su görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments