Rüyada durgun nehir görmek

Rüyada durgun nehir görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, bereket ve huzur getireceğine, geriye doğru gideceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun nehir gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız işler veya değişiklikler stresinizi azaltmanızı sağlayabilir.

Rüyada durgun nehir görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek huzur dolu günler geçireceğine, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada durgun denizde yüzmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada durgun temiz deniz görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada durgun bulanık su görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada durgun berrak su görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, güçten düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil durgun su görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada durgun denizde yürümek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments