Rüyada dükkanı süpürmek

Rüyada dükkanı süpürmek sağlığını geri kazanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, onların başarıları ile övüneceğine yorulur.

Rüyada dükkanı süpürmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren adımlarınız maddi anlamda daha güvenli bir geleceği oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına alamet eder.

Rüyada dükkanı süpürmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada dükkan önü süpürmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek kırıntılarını süpürmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kılı süpürmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada başkasının ev süpürdüğünü görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin bahçesini süpürmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments