Rüyada başkasının ev süpürdüğünü görmek

Rüyada başkasının ev süpürdüğünü görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının ev süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Rüyada tozlu ev süpürmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada ev süpürmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine tabir olunur.

Rüyada ev önünü süpürmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş ev süpürmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ev süpürdüğünü görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde toprak süpürmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments