Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek

Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, ev taşımaya, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına alamet eder.

Rüyada merdiven süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Rüyada merdivenleri süpürmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven süpürmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evini süpürmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halının altını süpürmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Rüyada saman süpürmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi evini süpürmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments