Rüyada dükkanı kiraya vermek

Rüyada dükkanı kiraya vermek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkanı kiraya vermek gördüyseniz:

  • En detaycı veya yetkili mercii bile çalışmalarınızı ayakta alkışlayabilir.

Rüyada dükkanı kiraya vermek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiralık dükkan görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, planların tutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan kiraya vermek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kira almak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski kiracıyı görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada kira vermek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada kiracının taşındığını görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işarettir.

Rüyada kiracının çıktığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments