Rüyada kira almak

Rüyada kira almak dertlerin uzaklaştırılacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, tüm kalbi ile allah’a döneceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada kira almak gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Rüyada sadatı kiram görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kira almak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına alamet eder.

Rüyada kendi evini kiraya vermek şansın yüze güleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinden kiraya çıkmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına alamet eder.

Rüyada kira görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kiralık evde oturmak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiracının çıktığını görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerini kiraya vermek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments