Rüyada eski kiracıyı görmek

Rüyada eski kiracıyı görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, engel teşkil edeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Rüyada eski kiracıyı gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Rüyada eski kiracıyı görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada evi kiraya vermek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiralık ev gezmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada ashabı kiram mezarı görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, daha fazla mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada dükkan kiraya vermek sevgi dolu haberler alınacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kiracı olmak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiralık araba görmek kişinin adeta gençleşeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kira vermek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments