Rüyada ölüyle alışveriş yapmak

Rüyada ölüyle alışveriş yapmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, haberler alacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı tavırlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada ölüyle alışveriş yapmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, hayırlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak engellerden kurtulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yurtdışında alışveriş yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşla alışveriş yapmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada market alışverişi yapmak aradaki buzları eriteceğine, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle alışveriş yapmak şanssızlık yaşanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments