Rüyada sevdiğinle alışveriş yapmak

Rüyada sevdiğinle alışveriş yapmak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Yardım etmenizin bağış yapmaktan daha olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle alışveriş yapmak gelmek istediği noktalara geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada amerikada alışveriş yapmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işaret eder.

Rüyada anneyle alışveriş yapmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan alışveriş yapmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle alışveriş yapmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Rüyada kantinden alışveriş yapmak endişelerin sona ereceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada pastaneden alışveriş yapmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments