Rüyada dükkana girmek

Rüyada dükkana girmek bir akrabadan hata görüleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yeni çalışmalara girişileceğine inanılır.

Rüyada dükkana girmek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Rüyada takı dükkanına girmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet eder.

Rüyada balık dükkanına girmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada oyuncak dükkanına girmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkana girmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı dükkanına girmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalet eder.

Rüyada bir dükkana girmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işarettir.

Rüyada simitçi dükkanı görmek söylediklerinin çıkacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments