Rüyada simitçi dükkanı görmek

Rüyada simitçi dükkanı görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, gözyaşının kuruyacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, başarılarının katlanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada simitçi dükkanı gördüyseniz:

  • Belli bir seçim yapabilmek için ortak çaba gerekiyor olabilir.

Rüyada simitçi dükkanı görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit dükkanı görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, saygınlığa işarettir.

Rüyada denizde can simidi görmek kişinin şifaya kavuşacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada can simiti görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada simit poğaça görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada peynirli simit görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada simit alıp yemek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek ve simit görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments