Rüyada züccaciye dükkanına girmek

Rüyada züccaciye dükkanına girmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kendini her konuda geliştireceğine delalettir.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek gördüyseniz:

  • Kulağınıza gelen bazı bilgiler ilerleme sağlayamadığınız konularda zihin açıcı olabilir.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada züccaciye dükkanı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada züccaciyeci görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada züccaciye eşyası almak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada balık dükkanına girmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak dükkanına girmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı dükkanına girmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments