Rüyada dükkan aramak

Rüyada dükkan aramak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, hayattan yana keyif bulacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kazancının sürekli artacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan aramak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Rüyada dükkan aramak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine inanılır.

Rüyada dükkanı temiz görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine alamet eder.

Rüyada kuaför dükkanı açmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada altın dükkanı görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada sarraf dükkanı açmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş bir dükkan görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, ilerleyemeyeceğine işaret eder.

Rüyada elbise dükkanı açmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments