Rüyada sarraf dükkanı açmak

Rüyada sarraf dükkanı açmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalettir.

Rüyada sarraf dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Her an hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sarraf dükkanı açmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, büyük başarıla kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sarraf dükkanı görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Rüyada sarrafa gitmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada altın sarraf görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada sarraf görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kuaför dükkanı açmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkan açmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada dükkanın kapısını açmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments