Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Rüyada dükkanı büyütmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan büyütmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, bunun için her gün şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünün birinin büyüdüğünü görmek başarılarının azalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada ayağının büyüdüğünü görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir acı duyacağına yorulur.

Rüyada ayın büyüdüğünü görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odanın büyüdüğünü görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada bebeğinin büyüdüğünü görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments