Rüyada altın dükkanı görmek

Rüyada altın dükkanı görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, hanenizde bolluk olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada altın dükkanı gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz veya iletişim ağınızı kullanmanız durumunda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada altın dükkanı görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada demirci dükkanı görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanı temiz görmek kendi işinin patronu olunacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir dükkan görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada çiçekçi dükkanı görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan inşaatı görmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada mal dolu dükkan görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına delalet eder.

Rüyada dükkanın önünü yıkamak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments