Rüyada elbise dükkanı açmak

Rüyada elbise dükkanı açmak iş değişikliğine gidileceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ana baba dualarının alınacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Genel hava uzlaşma ortamı yaratmaktan veya belli anlaşmaları desteklemekten uzak görünüyor.

Rüyada elbise dükkanı açmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkan açmak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada sarraf dükkanı açmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet eder.

Rüyada lokum dükkanı açmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine yorulur.

Rüyada dükkanın kapısını açmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada berber dükkanı açmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkanı açmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan kapısı açmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments