Rüyada düğününe geç kalmak

Rüyada düğününe geç kalmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, fırsatların elden kaçacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, içinin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada düğününe geç kalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var.

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada düğününe geç kalmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada düğüne geç kalmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere geç kalmak kime danışacağını bilemez olacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada bayram namazına geç kalmak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada geç kalmak yetişememek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments