Rüyada düğününden kaçmak

Rüyada düğününden kaçmak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada düğününden kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Rüyada kendi düğününden kaçmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada düğününden kaçmak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada elbise giyip düğüne gitmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada düğünde gülmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada düğün albümü görmek kısmet alacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarayda düğün görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada düğünde evlenmekten vazgeçmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle düğününü görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin her işi severek yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments