Rüyada kendi düğününden kaçmak

Rüyada kendi düğününden kaçmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, yükseldikçe yükseleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine işaret eder.

Rüyada kendi düğününden kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Rüyada düğününden kaçmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada kendi düğününden kaçmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde kan görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini düğüne giderken görmek gelir kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada düğünü iptal etmek gün günden daha da kötüye gideceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kilisede düğün görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde kırmızı elbise giymek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada boş düğün görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments