Rüyada dügüne hazırlanmak

Rüyada dügüne hazırlanmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, endişelerinin son bulacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında başarılı olmaya, uğradığı zararların telafi edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dügüne hazırlanmak gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Rüyada dügüne hazırlanmak umutlarının yarım kalmayacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına delalettir.

Rüyada damdan düsmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulur.

Rüyada dügünden kaçmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalettir.

Rüyada bebek düsük yapmak isabetli girişimlerde bulunacağına, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada düsmanla barısmak sermayesini riske etmeyeceğine, lüksünün artacağına rivayet eder.

Rüyada dügün alayı görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada birinin camdan düstügünü görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet eder.

Rüyada düsük yaptıgını görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments