Rüyada düsük yaptıgını görmek

Rüyada düsük yaptıgını görmek eksiklerinin farkına varacağına, çok üzüleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düsük yaptıgını gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Rüyada dü me görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada düsmanla kavga etmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada delige düsmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dügüm cözmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin camdan düstügünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada düsmanla barısmak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işarettir.

Rüyada düsmanla savasmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada düsmanla sarilmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments