Rüyada düğünde oynadığını görmek

Rüyada düğünde oynadığını görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde oynadığını gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Rüyada düğününde oynadığını görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin düğünde oynadığını görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok daha iyi günler göreceğine alamet eder.

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde oynadığını görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet eder.

Rüyada düğün oynadığını görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada kızının oynadığını görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, şansının artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments