Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine inanılır.

Rüyada kendi düğününde oynadığını gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Rüyada düğünde oynadığını görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin düğünde oynadığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, karlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek çok sevinçli haberler alacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada düğününde oynadığını görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulur.

Rüyada düğün oynadığını görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bir uzmana başvurulacağına işaret eder.

Rüyada karnında bebeğin oynadığını görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments