Rüyada düğün oynadığını görmek

Rüyada düğün oynadığını görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada düğün oynadığını gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller kafa karıştırabilir.

Rüyada birinin düğünde oynadığını görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğününde oynadığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Rüyada düğün oynadığını görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde oynadığını görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir düğünde oynadığını görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments