Rüyada düğünde para takmak

Rüyada düğünde para takmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada düğünde para takmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada düğünde para takmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada düğünde takı takmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına alamet eder.

Rüyada düğünde bilezik takmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada düğünde geline altın takmak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma rivayet eder.

Rüyada düğünde altın takmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde para vermek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işaret eder.

Rüyada düğünde para görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments