Rüyada düğün basmak

Rüyada düğün basmak kazançsız işler peşinde olmaya, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet eder.

Rüyada düğün basmak gördüyseniz:

  • Doğrulara bağlı kalmalı ya da gerçekleri öğrenmelisiniz.

Rüyada düğün basmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada cama basmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işarettir.

Rüyada tuza basmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada yağa basmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ete basmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya tabir olunur.

Rüyada çime basmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada frene basmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kapı ziline basmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments