Rüyada ete basmak

Rüyada ete basmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, afiyette ve keyifte olacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ete basmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Rüyada ete basmak o işin tüm risklerini göze alacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam parçalarına basmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Rüyada mezarlığa basmak borçlarını ödemeyi başaracağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığın üzerine basmak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işarettir.

Rüyada araba frenine basmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada ağaç dalına basmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalettir.

Rüyada ıslak toprağa basmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yaraya tuz basmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments