Rüyada yağa basmak

Rüyada yağa basmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, dertlerine derman bulacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulur.

Rüyada yağa basmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada yağ basmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yağa basmak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, psikolojik olarak toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek pisliğine basmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına yorulur.

Rüyada necasete basmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşilliğe basmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın üstüne basmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gaza basmak mal mülk edineceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yağmur suyuna basmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments