Rüyada para alışverişi yapmak

Rüyada para alışverişi yapmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, makamının yükseleceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet etmektedir.

Rüyada para alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Rüyada parasız alışveriş yapmak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına alamet etmektedir.

Rüyada para alışverişi yapmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada çok fazla alışveriş yapmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkanda alışveriş yapmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayram alışverişi yapmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine alamet eder.

Rüyada ucuz alışveriş yapmak elinin darlığa düşmeyeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak çok güzel günler geçireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments