Rüyada pazarda alışveriş yapmak

Rüyada pazarda alışveriş yapmak içinin de rahat edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulur.

Rüyada pazardan alışveriş yapmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan alışveriş yaptığını görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işaret eder.

Rüyada pazarda alışveriş yaptığını görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Rüyada babayla alışveriş yapmak büyük bir gelir toplayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul alışverişi yapmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalettir.

Rüyada söz alışverişi yapmak geçim derdinin olmayacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments